Skip links

Tečajevi i treninzi

Djeca

Fothia tečaj za djecu osnovni
Treninzi za djecu

Početnici

Slobodno penjanje za djecu savršen je vid rekreacije: nudi uzbuđenje, izazov ali i priliku za ugodno druženje s vršnjacima. Umjetna stijena za penjanje potiče brzo razmišljanje, koncentraciju i kooordinaciju. Dovedite svoje dijete na probni sat i uvjerite se i sami. Penjački se treninzi održavaju na mjesečnoj bazi, 2 puta tjedno. Ovisno o uzrastu, treninzi traju od 60-90 minuta. Zašto je penjanje dobro za djecu, pročitaj na našem blogu.

Treninzi za djecu

Napredni penjači

Fothia nudi i napredne treninge za djecu kojima one ozbiljnije i talentiranije pripremamo za natjecanja. Naša se djeca redovno natječu na prvenstvima Hrvatske i međunarodnim kupovima. Članovi su nacionalne reprezentacije te uspješni osvajači medalja, čime se u dvorani izuzetno ponosimo. Ne zaboravite: 2020. godine penjanje postaje olimpijski sport! Možda doma imate budućeg olimpijca ili olimpijku?

Fothia tečaj za djecu napredni

Mentalno zdravlje

Osim očiglednog fizičkog napora i savladavanja eventualnog straha, penjači uče i kako rješavati probleme, kako se koncentrirati, kako biti pozitivni i ustrajati u onom što rade, bez obzira na težinu izazova.

Pravilno držanje

Penjanjem se jača cijelo tijelo, a pogotovo leđa, ruke i noge. Rezultat je pravilnije držanje, što je sve veći izazov obzirom na vrijeme provedeno u školskim klupama i pod teretom školskih torbi.

Treninzi za djecu

Članarina

Za dolazak 1 x tjedno

38,00 € (286,31 kn) / mjesečno

Pristupnica

Za dolazak 2 x tjedno

50,00 € (376,72 kn) / mjesečno

Pristupnica

Za dolazak 3 x tjedno

64,00 € (482,20 kn) / mjesečno

Pristupnica

Za dolazak 4 x tjedno

73,00 € (550,00 kn) / mjesečno

Pristupnica
Fothia

Blog

Zašto djeca penju
Zašto djeca penju [Vol. 1]

Zašto djeca penju [Vol. 1]

Imate li pustolovnu djecu koja vole izazove, pokušajte s penjanjem po umjetnim stijenama u zatvorenom! Penjanje ima mnogo nevjerojatnih prednosti za djecu, uključujući poboljšanu koordinaciju, fizičku snagu, rješavanje problema, grubu motoriku i komunikaciju. Djeca su rođeni penjači i penju se prije nego prohodaju Razmislite malo;
Fothia Blog – Zašto djeca penju vol.2
Zašto djeca penju [Vol. 2]

Zašto djeca penju [Vol. 2]

Penjanje možda izgleda kao opasan sport i zbog toga ne zvuči kao dobra ideja, ali zapravo je prilično siguran. Također, većina psihologa smatra ‘rizične’ igre važnim dijelom djetinjstva i zdravog razvoja. Veća je vjerojatnost da će vam dijete pasti i ozlijediti se npr. na nogometu
Fothia

Instagram