Skip links

Tečajevi i treninzi

Djeca

Fothia tečaj za djecu osnovni
Treninzi za djecu

Početnici

Slobodno penjanje za djecu savršen je vid rekreacije: nudi uzbuđenje, izazov ali i priliku za ugodno druženje s vršnjacima. Umjetna stijena za penjanje potiče brzo razmišljanje, koncentraciju i kooordinaciju. Dovedite svoje dijete na probni sat i uvjerite se i sami. Penjački se treninzi održavaju na mjesečnoj bazi, 2 puta tjedno. Ovisno o uzrastu, treninzi traju od 60-90 minuta. Zašto je penjanje dobro za djecu, pročitaj na našem blogu.

Treninzi za djecu

Napredni penjači

Fothia nudi i napredne treninge za djecu kojima one ozbiljnije i talentiranije pripremamo za natjecanja. Naša se djeca redovno natječu na prvenstvima Hrvatske i međunarodnim kupovima. Članovi su nacionalne reprezentacije te uspješni osvajači medalja, čime se u dvorani izuzetno ponosimo, a nemojmo zaboraviti ni svjetsko juniorsko zlato od prije koju godinu. Jeste li znali da je penjanje postalo olimpijski sport! Možda doma imate budućeg olimpijca ili olimpijku?

Kontakt

E-Mail treninzi@fothia.hr

Mentalno zdravlje

Osim očiglednog fizičkog napora i savladavanja eventualnog straha, penjači uče i kako rješavati probleme, kako se koncentrirati, kako biti pozitivni i ustrajati u onom što rade, bez obzira na težinu izazova.

Pravilno držanje

Penjanjem se jača cijelo tijelo, a pogotovo leđa, ruke i noge. Rezultat je pravilnije držanje, što je sve veći izazov obzirom na vrijeme provedeno u školskim klupama i pod teretom školskih torbi.

Treninzi za djecu

Članarina

Za dolazak 1 x tjedno

50,00 € (376,73 kn) / mjesečno
135,00 € (1.017,16 kn) / 3 mjeseca

Pristupnica

Za dolazak 2 x tjedno

60,00 € (452,07 kn) / mjesečno
165,00 € (1.243,19 kn) / 3 mjeseca

Pristupnica

Za dolazak 3 x tjedno

80,00 € (602,76 kn) / mjesečno
225,00 € (1.695,26 kn) / 3 mjeseca

Pristupnica

Za dolazak 4 x tjedno

83,00 € (625,36 kn) / mjesečno

Pristupnica
Fothia

Blog

Zašto djeca penju
Zašto djeca penju [Vol. 1]

Zašto djeca penju [Vol. 1]

Imate li pustolovnu djecu koja vole izazove, pokušajte s penjanjem po umjetnim stijenama u zatvorenom! Penjanje ima mnogo nevjerojatnih prednosti za djecu, uključujući poboljšanu koordinaciju, fizičku snagu, rješavanje problema, grubu motoriku i komunikaciju. Djeca su rođeni penjači i penju se prije nego prohodaju Razmislite malo;
Fothia Blog – Zašto djeca penju vol.2
Zašto djeca penju [Vol. 2]

Zašto djeca penju [Vol. 2]

Penjanje možda izgleda kao opasan sport i zbog toga ne zvuči kao dobra ideja, ali zapravo je prilično siguran. Također, većina psihologa smatra ‘rizične’ igre važnim dijelom djetinjstva i zdravog razvoja. Veća je vjerojatnost da će vam dijete pasti i ozlijediti se npr. na nogometu
Fothia

Instagram