Skip links

Tečajevi i treninzi

Odrasli

Fothia uvodni tečaj penjanja za odrasle
Dvorana Velesajam i Velika Gorica

Brzi tečaj boulderinga

Bouldering je danas najpopularnija disciplina sportskog penjanja. Treninzi na dvoranskoj umjetnoj stijeni su dinamični, zabavni i prepuni uzbuđenja. Na tečaju ćeš naučiti osnovne tehnike boulderinga, ali i neke osnove penjanja za visoku stijenu. Tečaj je namijenjen prvenstveno početnicima, ali i svima onima koji smatraju da nisu savladali pravilno kretanje po stijeni. Sve vrste članarina možeš pogledati u našem cjeniku.

60,00 € / osoba

Trajanje 4 x 90 min

Mail brzi@fothia.hr

Telefon +385 95 8581 661

Pristupnica
Dvorana Velesajam i Velika Gorica

Napredni tečaj boulderinga

Iza tebe je uvodni tečaj penjanja, imaš neko osnovno iskustvo i sad želiš napredovati i ozbiljnije trenirati? Odlično, grupni napredni tečajevi su kao stvoreni za tebe, bilo u fiksnim terminima ili terminima po dogovoru, 8 puta mjesečno. Namijenjeni su svim početnicima ili naprednijim penjačima koji žele usvojiti dodatno penjačko znanje.

95,00 € / osoba

Trajanje 8 x mjesečno

Mail tecaj@fothia.hr

Telefon +385 95 8581 661

Fothia napredni tečaj penjanja boulderinga za odrasle
Fothia individualni tečaj penjanja za odrasle
Dvorana Velesajam i Velika Gorica

Individualni treninzi

Uvodni tečaj je gotov, ali ne ide dalje od smjera težine 6a? Nema problema. Tu su naši individualni treninzi, namijenjeni početnicima ili naprednijim penjačima koji žele dodatno usavršavati svoje penjačke vještine. Program se slaže s obzirom na individualne sposobnosti i raspoloživost polaznika, uz stručnu procjenu trenera.

30,00 €/1h + ulaznica/članarina

Više sati i paketi po dogovoru

Mail 1on1@fothia.hr

Penjanje u prirodi

Škola penjanja u prirodi

Škola se održava se nekoliko puta godišnje, a vode je licencirani treneri i instruktori. Uz treninge i predavanja u dvoranama, u četiri jednodnevna izleta i jednom dvodnevnom polaznici posjećuju odabrane prirodne stijene i borave u prirodi. Škola uključuje: svu opremu osim penjačica, sportsko osiguranje, profesionalne fotke sportskog/outdoor fotografa, članarine.

Organizira se u proljeće, ljeto ili jesen

Školu vode licencirani instruktori i treneri

Uključeno je 5 izleta

Osigurana sva oprema osim penjačica

Profi fotke sportskog outdoor fotografa

Fothia tečaj penjanja u prirodi
Fothia

Instagram