Tečajevi i treninzi

Djeca

Treninzi za djecu

Početnici

Slobodno penjanje za djecu savršen je vid rekreacije: nudi uzbuđenje, izazov ali i priliku za ugodno druženje s vršnjacima. Umjetna stijena za penjanje potiče brzo razmišljanje, koncentraciju i kooordinaciju. Dovedite svoje dijete na probni sat i uvjerite se i sami. Penjački se treninzi održavaju na mjesečnoj bazi, 2 puta tjedno. Ovisno o uzrastu, treninzi traju od 60-90 minuta.

Fothia početni tečaj za djecu
Fothia napredni tečaj za djecu
Treninzi za djecu

Napredni penjači

Fothia nudi i napredne treninge za djecu kojima one ozbiljnije i talentiranije pripremamo za natjecanja. Naša se djeca redovno natječu na prvenstvima Hrvatske i međunarodnim kupovima. Članovi su nacionalne reprezentacije te uspješni osvajači medalja, čime se u dvorani izuzetno ponosimo. Ne zaboravite: 2020. godine penjanje postaje olimpijski sport! Možda doma imate budućeg olimpijca ili olimpijku?

Članarina

38,00 € (286,31 kn) / mjesečno

Za dolazak 1 x tjedno


Velesajam fothia@gmail.com


Pristupnica  
Članarina

50,00 € (376,72 kn) / mjesečno

Za dolazak 2 x tjedno


Velesajam fothia@gmail.com


Pristupnica  
Članarina

64,00 € (482,20 kn) / mjesečno

Za dolazak 3 x tjedno


Velesajam fothia@gmail.com


Pristupnica  
Članarina

73,00 € (550,00 kn) / mjesečno

Za dolazak 4 x tjedno


Velesajam fothia@gmail.com


Pristupnica  

Zašto penjanje

Mentalno zdravlje

Osim očiglednog fizičkog napora i savladavanja eventualnog straha, penjači uče i kako rješavati probleme, kako se koncentrirati, kako biti pozitivni i ustrajati u onom što rade, bez obzira na težinu izazova.

Pravilno držanje

Penjanjem se jača cijelo tijelo, a pogotovo leđa, ruke i noge. Rezultat je pravilnije držanje, što je sve veći izazov obzirom na vrijeme provedeno u školskim klupama i pod teretom školskih torbi.