Te─Źajevi i treninzi

Djeca

Treninzi za djecu

Po─Źetnici

Slobodno penjanje za djecu savr┼íen je vid rekreacije: nudi uzbu─Ĺenje, izazov ali i priliku za ugodno dru┼żenje s vr┼ínjacima. Umjetna stijena za penjanje poti─Źe brzo razmi┼íljanje, koncentraciju i kooordinaciju. Dovedite svoje dijete na probni sat i uvjerite se i sami. Penja─Źki se treninzi odr┼żavaju na mjese─Źnoj bazi, 2 puta tjedno. Ovisno o uzrastu, treninzi traju od 60-90 minuta.

Fothia po─Źetni te─Źaj za djecu
Fothia napredni te─Źaj za djecu
Treninzi za djecu

Napredni penja─Źi

Fothia nudi i napredne treninge za djecu kojima one ozbiljnije i talentiranije pripremamo za natjecanja. Na┼ía se djeca redovno natje─Źu na prvenstvima Hrvatske i me─Ĺunarodnim kupovima. ─îlanovi su nacionalne reprezentacije te uspje┼íni osvaja─Źi medalja, ─Źime se u dvorani izuzetno ponosimo. Ne zaboravite: 2020. godine penjanje postaje olimpijski sport! Mo┼żda doma imate budu─çeg olimpijca ili olimpijku?

─îlanarina

250 kn/mjese─Źno

Za dolazak 1 x tjedno


Velesajam fothia@gmail.com

Jankomir fothia.zapad@gmail.com


Pristupnica  
─îlanarina

350 kn/mjese─Źno

Za dolazak 2 x tjedno


Velesajam fothia@gmail.com

Jankomir fothia.zapad@gmail.com


Pristupnica  

Zašto penjanje

Mentalno zdravlje

Osim o─Źiglednog fizi─Źkog napora i savladavanja eventualnog straha, penja─Źi u─Źe i kako rje┼íavati probleme, kako se koncentrirati, kako biti pozitivni i ustrajati u onom ┼íto rade, bez obzira na te┼żinu izazova.

Pravilno dr┼żanje

Penjanjem se ja─Źa cijelo tijelo, a pogotovo le─Ĺa, ruke i noge. Rezultat je pravilnije dr┼żanje, ┼íto je sve ve─çi izazov obzirom na vrijeme provedeno u ┼íkolskim klupama i pod teretom ┼íkolskih torbi.