Tečajevi i treninzi

Odrasli

Dvorana Velesajam

Uvodni tečaj boulderinga

Bouldering je danas najpopularnija disciplina sportskog penjanja. Treninzi na dvoranskoj umjetnoj stijeni su dinamični, zabavni i prepuni uzbuđenja. Na tečaju ćeš naučiti osnovne tehnike boulderinga, ali i neke osnove penjanja za visoku stijenu. Tečaj je namijenjen prvenstveno početnicima, ali i svima onima koji smatraju da nisu savladali pravilno kretanje po stijeni.

Cijena

300 kn/osoba

Trajanje 4 x 90 min

Velesajam fothia@gmail.com

Telefon +385 95 8581 661

Pristupnica  
Fothia uvodni tečaj boulderinga
Fothia uvodni tečaj visoke stijene
Dvorana Zapad

Uvodni tečaj visoke stijene

Želiš penjati na pravoj, prirodnoj stijeni? Onda prvo dođi u dvoranu Fothia Zapad i na umjetnoj stijeni savladaj osnove. Uvodni tečaj visoke stijene upoznaje te s opremom i pravilnim korištenjem iste, kako bi u budućnosti penjao s užetom bez problema i straha. Polaznici uče kako pravilno koristiti penjačku opremu, od spravica za osiguravanje, užadi do čvorova i ukapčanja kompleta.

Cijena

450 kn/osoba

Trajanje 6 x 90 min

Jankomir fothia.zapad@gmail.com

Telefon +385 98 947 5759

Pristupnica  
Dvorana Velesajam

Uvodni tečaj za roditelje i djecu

Sportska ste, dinamična obitelj, u stalnoj potrazi za zajedničkom oblicima rekreacije i novim izazovima? Super! Penjanje će vas oduševiti. Dođite na naš uvodni tečaj za roditelje i djecu. Savladajte osnove penjanja zajedno s klincima. Program se odvija samo vikendom po dogovoru.

Cijena

270 kn/osoba (obiteljski popust uračunat)

Trajanje 4 x 90 min

Velesajam fothia@gmail.com

Telefon +385 95 8581 661

Fothia uvodni tečaj roditelji i djeca
Fothia napredni tečaj boulderinga
Dvorana Velesajam

Napredni tečaj boulderinga

Iza tebe je uvodni tečaj penjanja, imaš neko osnovno iskustvo i sad želiš napredovati i ozbiljnije trenirati? Odlično, grupni napredni tečajevi su kao stvoreni za tebe, bilo u fiksnim terminima ili terminima po dogovoru, 8 puta mjesečno. Namijenjeni su svim početnicima ili naprednijim penjačima koji žele usvojiti dodatno penjačko znanje.

Cijena

580 kn/osoba

Trajanje 8 x mjesečno

Dvorana Velesajam

Individualni treninzi

Uvodni tečaj je gotov, ali ne ide dalje od smjera težine 6a? Nema problema. Tu su naši individualni treninzi, namijenjeni početnicima ili naprednijim penjačima koji žele dodatno usavršavati svoje penjačke vještine. Program se slaže s obzirom na individualne sposobnosti i raspoloživost polaznika, uz stručnu procjenu trenera.

Cijena

Prema dogovoru

Fothia individualni treninzi
Fothia škola penjanja u prirodi
Penjanje u prirodi

Škola penjanja u prirodi

Škola se održava se nekoliko puta godišnje, a vode je licencirani treneri i instruktori. Uz treninge i predavanja u dvoranama, u četiri jednodnevna izleta i jednom dvodnevnom polaznici posjećuju odabrane prirodne stijene i borave u prirodi. Škola uključuje: svu opremu osim penjačica, sportsko osiguranje, profesionalne fotke sportskog/outdoor fotografa, članarine.

Organizira se u proljeće, ljeto ili jesen

Školu vode licencirani instruktori i treneri

Uključeno je 5 izleta

Osigurana sva oprema osim penjačica

Profi fotke sportskog outdoor fotografa

Instagram Fothia